waterfles bedrukken - Een overzicht

Review geschreven door: Henriette Verhoeve 6 december 2017 Wij beschikken over een fles met het merknaam erop ons logo lijkt op ons waterdruppel en dat is tevens alsnog eens een aantrekkelijke bijkomstigheid!

‘Vandaag besteld, morgen in woonhuis’? Die vlieger gaat tot mijn spijt ook niet op. Wat vervolgens wel? Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum, waardoor jouw precies beseft als je je bestelling kunt verwachten.

In 2004 zochten we tot ons mogelijkheid om ons persoonlijk merk mineraalwater op een markt te bezorgen. Al snel kwamen we daar voor dat dit wel geoorloofd was doch dat we tegen ons grote minimale afname aankeken. Voor moest ook ons opslagruimte gezocht worden met alle kosten van dien. 

De leveringen over waterflesjes bedrukken kunnen ruim over te voren ingepland vanwege je persoonlijk gemak. Waterfles bedrukken kun je voor BSCC inplannen op elk gewenste dag van een week. Waterflesjes laten bedrukken via BSCC want we bezorgen naar de wens aangaande een klant.

De bidon Hiking kan zijn ons stevige en handige drinkfles met schroefdop. U dan ook kan het middel voor veel uiteenlopende gelegenheden benutten. Zo kan zijn dit ons perfect cadeau voor schoolleerlingen en een aantrekkelijk relatiegeschenk teneinde te melden gedurende een jubileum of ander feestelijkheid. U dan ook kan een fles betreffende merknaam van uw bedrijf tevens uitdelen tijdens ons sportdag ofwel als presentje weggeven aan bezoekers betreffende de evenement.

Je ontvangt na je bestelling in 4 uur ons digitaal drukvoorbeeld per mail. Deze kan zijn op schaal en in een door jou opgegeven tinten.

Waterflessen met opdruk bestaan verder niet meer weg te overwegen op beurzen, congressen en gedurende vergaderingen. Klanten en klanten stellen het assortiment over ons flesje drinkwater dikwijls op prijs. Daar zal dan ook niets boven een verkwikkend slokje mineraalwater.

Ja, u ontvangt aangaande het ons drukproef ter controle. Pas na uw akkoord zetten wij de bestelling in gang. Buiten de toestemming bedrukken wij nog niets.

Waterflesjes bedrukken read more met uw persoonlijk logo. Opdruk en tekst op dit etiket is totaal tot uw persoonlijk smaak in te vullen.  Het label is st..

Een waterfles Hiking sluit uitstekend door een schroefdop en kan betreffende de karabijnhaak eenvoudig met uw riem ofwel zak worden gehangen. Een aluminium bidon houdt de drankjes koel en kan zijn prettig om mee te nemen gedurende een (sportieve) wandeling. Dit geschenk mag worden bedrukt betreffende een opdruk tot keuze. Laat de fles onder andere bedrukken met een titel betreffende de beurs. Een Hiking drinkfles is leverbaar in meerdere tinten.

Vind jouw een artikel met gelijke eigenschappen en kwaliteit ergens anders voor een lagere prijs? Stuur ons dan de offerte aangaande de concurrent. Wij vergelijken die en doen jou een passend aanbod zodat tevens jij aangaande onze bediening kun genieten.

Een opvouwbare waterflesjes komen qua prijs het dichtst in de buurt aangaande de PET bronwaterflesjes. Desalniettemin bezorgen wij deze flesjes altijd zonder vulling zodat u dan ook dus echt enkel vanwege dit artikel betaald.

Voor Maxilia hebben wij een eigen ontwerpstudio, supersnelle jongens die wensen dat je logo zo goed mogelijk op dit product komt.

Die bedrijven regelen ons evenement waarbij ze de deelnemers met genoegen een drinkfles wensen melden die ze alleen mogen vullen en daar waar hun bedrijfsnaam op gedrukt staat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *